Pizza 1+1 - Cele mai fresh oferte!

Livrare Gratis pentru comenzi de la 40 lei!

Politica de retur

Conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice care achiziționează produse prin intermediul magazinelor online ”Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Clientul/Utilizatorul poate returna produsele doar în situația în care:

Produsul nu este conform specificațiilor de pe site

Produsele au fost livrate eronat

Clientul/Utilizatorul are obligația de a notifica savoripizza.ro cu privire la intenția de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare scrisă pe care îl oferă savoripizza.ro (e-mail la adresa contact contact@savoripizza.ro ), în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

În cazul în care Clientul/Utilizatorul, după returnarea produsului, dorește un alt produs sau returnarea produsului din cauza motivelor menționate mai sus, însă savoripizza.ro nu dispune de alt produs conform specificațiilor clientului, savoripizza.ro are obligația de a returna contravaloarea produsului în termen de 14 zile calendaristice, de la informarea acestuia cu privire la indisponibilitatea produsului.

savoripizza.ro nu suportă, sub nici un fel, contravaloarea transportului sau al oricărui serviciu suplimentar.

Clientul/Utilizatorul are obligația de a returna produsul în stare perfectă, exact cum l-a primit, în ambalajul original și cu toate etichetele intacte, neinceput, de asemenea cu toate documentele însoțitoare. Pentru returnarea produsului se va completa formularul de retur pus la dispoziția Clientului/Utilizatorului, de către savoripizza.ro

0

Închis. Puteți plasa comenzi în

0Ore 0Minute 0Secunde